Utisci

JER NAM JE VAŠE MIŠLJENJE VAŽNO

ŠTA DRUGI KAŽU O NAMA

 

Uplatili smo turu po Istočnoj Srbiji, sve što mogu da kažem je da smo bili prezadovoljni. Prijatelj je išao na sedmodnevnu turu do Crne Gore i bio je takođe oduševljen. Sledeće godine ćemo zajedno proputovati Zapadnom Srbijom ili isprobati osmodnevnu turu po Srbiji sa našim suprugama.

BMW Biker

Ja sam početnik, ovo je moje prvo duže putovanje. Sa prijateljicom sam krenula na ovo putovanje puna straha i stalnih pitanja hoću li to ja moći. Na naše zadovoljstvo sve je prošlo super. U Beogradu smo prošli kratak kurs vožnje i dobile savete vezane za vožnju i upravljanje motorom na putu. Provele smo se kao nikad u životu, veliko hvala ljudima iz Pro Rides. Ljubaznost ljudi, i hrana koja je da umreš koliko je dobra, prelepi pejzaži Srbije koji se stalno menjaju, ostavili su nas bez daha. Na povratku kući drugarica me je pitala kada se vraćamo. Pogledala sam je i rekla što pre. Svima bih preporučila da proputuju Srbijom.

Gabrijela

Sa suprugom sam uplatio rutu 8 dana Srbija. Dobri putevi, odlična organizacija, priroda i ljudi. Posebna zahvalnost vodiču što nam je ovo putovanje učinio nezaboravnim. Sve nas je toliko fasciniralo da razmatramo da se preselimo u ovu predivnu zemlju, prepunu istorije, prirodnih lepota i predivne hrane.

Misha A.V.

Profesionalno i za svaku pohvalu. Preporučujem svima.

John

“Proputovao sam puno zemalja ali ovu vožnju ću dugo pamtiti. Sve je bilo super, ljubazni vodiči, odlična organizacija, predeli koji te ostavljaju bez daha, i hrana koja je fantastična.

Michael

Na ovo putovanje krenuo sam na nagovor moje devojke, i nisam se pokajao iako sam u početku bio skeptičan. Iako smo imali mali peh, motor nam se pokvario i to u trenutku kada smo odlučili da se odvojimo od grupe i samo istražimo Srbiju, na poziv vodiču sve je brzo organizovano, motor i mi smo prevezeni do smeštaja, a do ujutru nam je motor popravljan i mogli smo da nastavimo svoje putovanje. Sve pohvale organizatorima. Sigurno ćemo se vratiti sledeće godine.

Ivan A.S.