O nama

POĐITE SA NAMA NA VOŽNJU KOJU ĆETE ZAUVEK PAMTITI

O NAMA

Mi smo mlada porodična kompanija nastala sa željom da podeli sve lepote naše zemlje sa svim ljudima dobre volje. Mi smo bračni par koji voli putovanja, upoznavanje novih ljudi, običaja i kultura. Kroz svoja putovanja i druženja sa ljudima iz raznih zemalja, uvideli smo da naša zemlja u očima sveta i dalje nosi negativan i pomalo ružan epitet zemlje u koju se ne treba upućivati bez preke potrebe. Mi to želimo da promenimo, a verujte nam na reč kad kažemo da to i možemo.

Iako je mnogo godina prošlo od svih dešavanja koji su se odigrali na našim prostorima, ocene mnogih internet sajtova koji se bave ocenom turističkih destinacija, teško se menjaju.

Srbija je danas razvijena evropska zemlja sa rastućom ekonomijom i vladavinom zakona.

Pa kako se mi u celu priču uklapamo? Pa jednostavno, želimo da vam pokažemo pravo lice Srbije, ono koje su videli svi oni koji su rešili sami da istraže ovaj deo Evrope, ne obazirući se na ocene sajtova koji iz godine u godinu o ovoj zemlji prepunoj istorije i prirodnih lepota, prepisuju ono što je već ranije pisano bez želje da provere istinitost svojih zapisa.

Mi vam pružamo mogućnost da proverite zašto Srbiju nazivaju skrivenim biserom Balkana. Na nesvakidašnjem putovanju, upoznaćete se sa istorijom, kulturom i običajima, prelepom prirodom koja će vas ostavljati bez daha sa svakim pređenim kilometrom, našom kuhinjom koja je nadaleko poznata širom sveta i onim na šta smo veoma ponosni, dobrotom i gostoprimljivošću ljudi.

Zašto motorima, pitaćete se. Zato, što će to biti jedna od vaših najlepših avantura i doživljaj koji ćete pamtiti celoga života, i želećete da se ponovo vratite.

GORAN PRODANOVIĆ

Vlasnik, vodič, organizator

 

Posle dugogodišnje uspešne karijere u građevinarstvu, Goran je poželeo da se posveti svojoj pravoj ljubavi, putovanjima i vožnji motocikala. Zahvaljujući svom poslu putovao je kako po zemlji, tako i inostranstvu, živeo i radio u raznim kulturama. Urođena ljubav prema putovanjima i upoznavanju novih ljudi i običaja, donela mu je kroz profesionalnu karijeru mnogo toga lepog što će dugo pamtiti. Kako on voli da kaže:“Sada je došlo vreme da sve ono lepo što sam  doživeo putujući po svetu, uzvratim tim istim ljudima, tako što ću im pružiti nezaboravna sećanja o mojoj zemlji„. Kreiranje ruta, planiranje putovanja, tehnika, oprema i vozila su njegov domen. Goran govori engleski i ruski.

 

RADMILA PRODANOVIĆ

Vlasnik, organizator, prevodilac

 

Prirodno otvorena, uvek nasmejana, vedra i vesela. Kako je rođena i odrasla u SR Nemačkoj,  svakom poslu i zadatku koji se nalazi pred njom pristupa detaljno i precizno analizira sve aspekte i moguće probleme i nedostatke. Karakterišu je i sklonost ka umetnosti i ljubav prema putovanjima. Verni je saputnik svog supruga kroz nemirne vode života, ali često i kritičar i glas razuma. Zahvaljujući svojoj višestranosti, pored vođenja firme, bavi se i organizacijom putovanja, saradnjom sa poslovnim partnerima, kontaktom sa klijentima i aktivno učestvuje u kreiranju novih sadržaja i ruta. Radmila govori tri jezika, nemački, engleski i ruski.