UPOZNAJTE SRBIJU I PODELITE SA NAMA STRAST I UŽIVANJE U VOŽNJI MOTOCIKLA

Pogledajte moto ture koje smo pripremili za 2024. godinu

NUDIMO VAM

Organizaciju moto tura po Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori

Trudili smo se da u našu ponudu uvrstimo rute koje će odgovarati velikom broju ljudi. Od onih koji su poslovno u našoj zemlji, do onih koji su samo na proputovanju. Od onih koji nemaju ili ne dolaze svojim motociklom, do onih koji žele da na ovo putovanje krenu sa svojim ljubimcem. Od onih koji su vozači, do onih koji to nisu.

Mogućnost rentiranja motocikala i opreme

Ponosni smo što našim korisnicima možemo da ponudimo i ovu vrstu usluge. Kao ljubitelji motocikala, stalno pratimo trendove i trudimo se da svojim korisnicima pružimo najbolji mogući doživljaj. Iz tog razloga naš tim pažljivo bira svaki model motocikla koji se nalazi u našoj floti. Broj motocikala se svakodnevno uvećava. Kod nas možete iznajmiti i prateću opremu za motocikle.

Prodavnicu moto opreme

Kako bi naša ponuda bila kompletna, u prostorijama naše kompanije nalazi se i prodavnica moto opreme. U ponudi se nalazi oprema renomiranih svetskih proizvođača opreme za motocikliste. Korisnici naših usluga mogu unapred zakazati opemu putem on line zahteva i oprema će im biti uručena na dan putovanja.

ŠTA TO DRUGI KAŽU O NAMA?

Uplatili smo turu po Istočnoj Srbiji, sve što mogu da kažem je da smo bili prezadovoljni. Prijatelj je išao na osmodnevnu turu do Crne Gore i bio je takođe oduševljen. Sledeće godine ćemo zajedno proputovati Zapadnom Srbijom ili isprobati sedmodnevnu turu po Srbiji sa našim suprugama.

BMW Biker

Ja sam početnik, ovo je moje prvo duže putovanje. Sa prijateljicom sam krenula na ovo putovanje puna straha i stalnih pitanja hoću li to ja moći. Na naše zadovoljstvo sve je prošlo super. U Beogradu smo prošli kratak kurs vožnje i dobile savete vezane za vožnju i upravljanje motorom na putu. Provele smo se kao nikad u životu, veliko hvala ljudima iz Pro Rides. Ljubaznost ljudi, i hrana koja je da umreš koliko je dobra, prelepi pejzaži Srbije koji se stalno menjaju, ostavili su nas bez daha. Na povratku kući drugarica me je pitala kada se vraćamo. Pogledala sam je i rekla što pre. Svima bih preporučila da proputuju Srbijom.

Gabriela

Sa suprugom sam uplatio rutu 8 dana Srbija. Dobri putevi, odlična organizacija, priroda i ljudi. Posebna zahvalnost vodiču što nam je ovo putovanje učinio nezaboravnim. Sve nas je toliko fasciniralo da razmatramo da se preselimo u ovu predivnu zemlju, prepunu istorije, prirodnih lepota i predivne hrane.

Misha A.V.

BALKAN U MEDIJIMA

„Travel chanel“, renomirana medijska kuća u okviru svog programa objavila je seriju emisija pod nazivom „Najveće svetske vožnje motorom“. U 14. serijalu ekipa na čelu sa Henrijem Kolom uradila je emisiju o Balkanu, vozeći od Londona peko Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije do konačnog odredišta Sofije, glavnog grada Bugarske. Pogledajte kakve utiske su Henri Kol i ekipa „Travel chanel“ poneli sa sobom posle boravka i vožnje na ovim prostorima.

NAŠI PARTNERI

Renta Vespa Belgrade
MotoGpsRoutes
Traverse Magazine